Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Mirë se erdhët në Bashkinë Kurbin

KURBINI FESTON

KURBINI FESTON

bashkiaDec 6, 20231 min read
Edhe pse në një kohë me shi, mes këngëve e zërave të fëmijëve ndezëm dritat e festave të fundvitit në sheshin “Gjin Pjetri”

Delegacioni i Bashkimit Europian në Shqipëri hapi fushatën e Rrugëtimit të Gjelbër në Kurbin

Delegacioni i Bashkimit Europian në Shqipëri hapi fushatën e Rrugëtimit të Gjelbër në Kurbin

bashkiaNov 22, 20232 min read
Ditën e Pastrimit të Lumenjve në KurbinDelegacioni i Bashkimit Europian në Shqipëri hapi fushatën e Rrugëtimit të Gjelbër në Kurbin. Kjo fushatë u çel me luginën e lumit Mat, ku me kontributin e ekipit #Evropa, studentë, shoqërinë civile dhe stafin…

Eklent Kaçi, fitues i Kampionatit të Bilardos “STEKA E ARTË 2023”

Eklent Kaçi, fitues i Kampionatit të Bilardos “STEKA E ARTË 2023”

bashkiaNov 22, 20231 min read
Për 3 ditë rresht, me 17, 18 dhe 19 Nëntor 2023, sheshi “Gjin Pjetri” u kthye në arenën kryesore të bilardos në Shqipëri, duke dhuruar ndeshje të bukura dhe emocionet që ky sport përcjell. Ky aktivitet u organizua nga Bashkia…