Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Barcelonë- Me drejtuesen e Shoqata për Autonomi Vendore, Adelina Farrici

Barcelonë🇪🇸– Me drejtuesen e Shoqata për Autonomi Vendore, Adelina Farrici dhe kolegë kryebashkiakë në Asamblenë e Përgjithshme të ALDA-s🇦🇱🇪🇺

Çështjet kryesore që po trajtohen në këtë Asamble përfshijnë angazhimin qytetar, migracionin, barazinë gjinore dhe të drejtat e njeriut, zhvillimin ekonomik si dhe dixhitalizimin e shërbimeve.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *