Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Lajme nga Kurbini

Rikonstruksioni i Pallatit Kultures

Pasi shërbeu për pak kohë edhe si godinë ku u ofruan shërbimet e bashkisë Kurbin, tashmë në Pallatin e Kulturës “Kok Malçi” po kryhet një rikonstruksion i plotë.

Kjo ndërhyrje jo vetëm do t’i japë pamjen e standartet që një objekt i tillë meriton të ketë por e kthen atë në funksion të plotë të artit dhe jetës kulturore të qytetit

Në Shtëpinë e Evropës për fillimin e projektit “Bashkimi Evropian për Kujdesin Social”

Në Shtëpinë e Evropës🏠🇪🇺për fillimin e projektit “Bashkimi Evropian për Kujdesin Social” i cili financohet nga BE dhe zbatohet nga UNICEF Albania dhe World Vision Albania.

Kënaqësi të isha pjesë e panelit dhe e diskutimeve me kolegun kryebashkiak të Elbasanit, z. Gledian Llatja, ministren znj. Albana Koçiu, ambasadorin e delegacionit të BE🇪🇺në vendin tonë, z. Silvio Gonzato, dhe përfaqësuesin e UNICEF Albania, z. Murat Sahin.