Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Laç – Bashkë me ministren Albana Koçiu, të Ngarkuarin me Punë të Ambasadës së SHBA në Tiranë

Laç – Bashkë me ministren Albana Koçiu, të Ngarkuarin me Punë të Ambasadës së SHBA në Tiranë, z. David Wisner, drejtuesen e USAID Albania, znj. Mischere Kawas, drejtuesen e UNDP Albania, znj. Monica Merino, përfaqësues të World Vision Albania, partnerë vendorë dhe përfaqësues të OJF-ve, vizituam qendrën “Fuqizojmë Komunitetin”.

Kjo qendër komunitare e hapur së fundmi në qytetin tonë është modeli i parë i shërbimeve të integruara për shtresat në nevojë.

Mirënjohëse për kontributin e çmuar të partnerëve dhe besimplotë se bashkëpunimi ynë do të vazhdojë për realizimin e projekteve të tjera në bashkinë Kurbin.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *