Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

22 PRILL – DITA E TOKËS

Në këtë ditë ndërgjegjësimi dhe sensibilizimi për rëndësinë e kujdesit ndaj Tokës, stafi i bashkisë Kurbin së bashku me nxënës të gjimnazit “At’ Shtjefën Gjeçovi” u angazhuan në aktivitete të ndryshme në qytet, përfshirë edhe pastrimin e tij🍃

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *