Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dita Botërore e Librit

Dita Botërore e Librit – Nxënës të shkollave të Kurbinit nëpërmjet interpretimeve të tyre dhanë mesazhe kuptimplota se sa të rëndësishëm e të çmuar janë librat, si miq dhe udhëzues në rrugëtimin e jetës📖

“Librat dhe leximi janë udhëtimi më i mirë që mund të bësh pa lëvizur nga vendi”

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *