Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kënaqësi e veçantë të mirëprisja sot në ambjentet e bashkisë Kurbin

Kënaqësi e veçantë të mirëprisja sot në ambjentet e bashkisë Kurbin, të Ngarkuarin me Punë të Ambasadës së SHBA në Tiranë, z. David Wisner dhe drejtuesen e USAID Albania, znj. Mischere Kawas.

Mes falenderimesh për mbështetjen e tyre në projekte të karakterit social, shpreha gatishmërinë për bashkëpunime të tjera në vazhdim.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *