Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ekipi i vajzave në volejboll i gjimnazit “At’ Shtjefën Gjeçovi”-Laç,

🥇Ekipi i vajzave në volejboll i gjimnazit “At’ Shtjefën Gjeçovi”-Laç, u shpall ekipi më i mirë i qarkut Lezhë në kuadër të kampionatit “Ekipet sportive në shkolla” dhe tani vijon konkurimin në duelet në rang kombëtar🏐

Suksese në vazhdim dhe me trofe🏆të tjerë🫶

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *