Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Për Sistemimin dhe asfaltimin e segmentit rrugor

Laç – 📸Sot, nga puna për sistemimin dhe asfaltimin e segmentit rrugor që fillon nga kopshti nr. 1, tek poligoni e deri te depoja e madhe e ujësjellësit të ri🛣️

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *