Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Në Mamurras, për një premtim të dhënë e fjalë të mbajtur

Drejt përfundimit puna për sistemimin dhe asfaltimin e segmentit “ish komuna-unaza Mamurras-lagjia Demokracia”🛣️

Një kërkesë prej vitesh nga ana e banorëve që tashmë po bëhet realitet duke përmirësuar lëvizjen dhe aksesin në një zonë deri dje rurale por që ky investim do e nxjerrë në dritë dhe praktikisht e kthen në një lagje të bukur të qytetit

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *