Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Laç – Grupe artistike

Laç – Grupe artistike nga Shqipëria🇦🇱, Kosova🇽🇰, Ukraina🇺🇦, Mali i Zi🇲🇪, Turqia🇹🇷, Rumania🇷🇴, Bullgaria🇧🇬, Maqedonia e Veriut🇲🇰, Bosnje Hercegovina🇧🇦, etj. performuan në edicionin e 27 të festivalit “Luajmë dhe Vallëzojmë”💃🕺

Përmes këngëve, valleve e lojrave popullore ato shpalosën në Kurbin vlerat folklorike të vendeve që përfaqësojnë duke e kthyer sheshin e qytetit në një arenë të artit dhe kulturës.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *