Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikonstruksioni i Pallatit Kultures

Pasi shërbeu për pak kohë edhe si godinë ku u ofruan shërbimet e bashkisë Kurbin, tashmë në Pallatin e Kulturës “Kok Malçi” po kryhet një rikonstruksion i plotë.

Kjo ndërhyrje jo vetëm do t’i japë pamjen e standartet që një objekt i tillë meriton të ketë por e kthen atë në funksion të plotë të artit dhe jetës kulturore të qytetit

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *