Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Në Shtëpinë e Evropës për fillimin e projektit “Bashkimi Evropian për Kujdesin Social”

Në Shtëpinë e Evropës🏠🇪🇺për fillimin e projektit “Bashkimi Evropian për Kujdesin Social” i cili financohet nga BE dhe zbatohet nga UNICEF Albania dhe World Vision Albania.

Kënaqësi të isha pjesë e panelit dhe e diskutimeve me kolegun kryebashkiak të Elbasanit, z. Gledian Llatja, ministren znj. Albana Koçiu, ambasadorin e delegacionit të BE🇪🇺në vendin tonë, z. Silvio Gonzato, dhe përfaqësuesin e UNICEF Albania, z. Murat Sahin.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *