Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Në Milot, ku po punohet për rikonstruksionin tërësor të shkollës 9-vjeçare

Në Milot, ku po punohet për rikonstruksionin tërësor të shkollës 9-vjeçare e cila bashkë me gjimnazin e ri të sapo rikonstruktuar do të krijojnë një ambjent dinjitoz arsimimi për nxënësit e këtyre shkollave dhe hapësira sportive që do të shërbejnë edhe për banorët e zonës👨‍🏫📚🏀⚽️

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *