Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Sot, gjatë një takimi pune me drejtoreshën e zyrës USAID/Albania

Sot, gjatë një takimi pune me drejtoreshën e zyrës USAID/Albania, znj. Mischere Kawas, përfaqësuesen e UNDP Albania, znj. Monica Merino, dhe kolegët kryebashkiakë të Lezhës e Durrësit, ku patëm mundësinë të diskutonim për hapat e rradhës të projekteve që vijojnë për ofrimin e shërbimeve për shtresat në nevojë🇦🇱🤝🇺🇸

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *