Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kënaqësi e veçantë takimi me përfaqësuesin e ri të UNICEF Albania, z. Murat Sahin

Kënaqësi e veçantë takimi me përfaqësuesin e ri të UNICEF Albania, z. Murat Sahin, me të cilin pata mundësinë të diskutoja për çështjet sociale në bashkinë Kurbin, vendosjen e urave të bashkëpunimit mes nesh e fokusimin në zhvillimin dhe të drejtat e fëmijëve

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *