Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Gorré, Fushëkuqe – Drejt përfundimit puna për rikonstruksionin tërësor të shkollës 9-vjeçare

“Nikë Tomë Prela”, një tjetër objekt arsimor dinjitoz në shërbim të nxënësve, mësuesve dhe banorëve të kësaj zone 👨‍🏫🏫📚

Bashkë me gjimnazin e ri të sapo rikonstruktuar “At’ Shtjefën Kurti”, terrenet e reja sportive dhe hapësirat e përbashkëta, kjo shkollë krijon jo vetëm një kampus arsimor të mirëfilltë por edhe një qendër të re komunitare në njësinë administrative Fushëkuqe ⛹️‍♀️⚽️🤾🏻‍♀️

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *