Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Një ambulancë e re

Një ambulancë e re dhe e pajisur me të gjitha aparaturat e nevojshme i shtohet flotës së automjeteve të spitalit të Laçit falë bujarisë së mikut norvegjez Ove Johan Harestad të cilin pata kënaqësinë ta mirëprisja në ambjentet e bashkisë Kurbin dhe më pas të kryenim procedurat e dhurimit pranë spitalit.

Faleminderit nga ♥️

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *