Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Qendra e re shëndetësore po ndërtohet ne Mamurras

Mamurras – Bashkë me Benardin dhe Erjonin inspektuam sot kantierin e qendrës së re shëndetësore. Puna po ecën me ritme të shpejta dhe besojmë ta kemi gati përpara afateve të përcaktuara

Qendra e re shëndetësore po ndërtohet nga themelet me standartet më të mira dhe do t’u shërbejë mijëra banorëve të Mamurrasit që deri më tani i marrin këto shërbime në ambjente të improvizuara e aspak dinjitoze si për qytetarët dhe për stafin mjekësor

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *