Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vendosjen e Sinjalistikës rrugore

Laç – Po punohet për vendosjen e sinjalistikës horizontale e vertikale në rrugët e qytetit për të ndihmuar në disiplinimin e lëvizjes së mjeteve dhe këmbësorëve

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *