Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Në mbledhjen e Këshillit Drejtues të Fondit Shqiptar të Zhvillimit

Në mbledhjen e Këshillit Drejtues të Fondit Shqiptar të Zhvillimit bashkë me zv. Kryeministren Belinda Balluku e kolegë të tjerë për aprovimin e mandatit të ri të kreut të FSHZH dhe një sërë projektesh e programesh zhvillimore.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *