Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mamurras Rindertimi

Mamurras – 31 familje do të kenë së shpejti në dorë çelësat e apartamenteve të reja në pallatin që po ndërtohet shumë herë më i bukur, më i fortë e më i sigurtë se ai që kanë patur. Aktualisht ka mbaruar pjesa më e madhe e punës dhe po vijohet me punimet e brendshme dhe të fasadës

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *