Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kënaqësi e veçantë vizita në Spitali Bashkiak Kurbin bashkë me Ministren e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu.

Krenarë për transformimin e deritanishëm të infrastrukturës dhe shërbimit të sistemit shëndetësor në Kurbin dhe optimistë se me mbështetjen e pakursyer të qeverisë shqiptare më e mira është përpara në këtë sektor kaq të rëndësishëm për çdo qytetar

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *