Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Bashkë me zv. Kryeministren, Belinda Balluku, drejtuesin e AKUK, Klevis Jahaj, dhe deputeten Shpresa Marnoj inspektuam dje ujësjellësin e ri të qytetit të Laçit.

Aktualisht jemi në fazën përfundimtare të punimeve siç janë vendosja e matësva të ri dhe aplikimi i sistemit Scada.

Një ndër investimet më të rëndësishme që qeveria shqiptare ka kryer në Kurbin, një investim pas 60 vitesh në një sistem të amortizuar dhe thuajse të dalë jashtë funksioni, zgjidh një herë e mirë një ndër problemet më jetike për 32 mijë banorë të cilët do të shërbehen me furnizim të pandërprerë me ujë

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *